22 June 2011

10 Software Photo Terbaik ......!!!!

10 Software terbaik yang digunakan utk meng'edit' gambar...meh sini aku nak kongsi skit...

Antaranya adalah :

1. Adobe Photoshop
- perisian yg agak baik utk editing gambar






2. Photomatix Pro






3. Color Efex Pro






4. Adobe Lightroom






5. Gimp



6. Picasa




7. PhotoScape



8. Topaz Adjust




9. Paint Shop Pro


10. Dynamic Photo HDR



*boleh la nak cuba2 guna salah satu software ni bagi mencantik kan gambar atau pun editing process, nak buat header pun boleh..

10 comments:

  1. tlg bg link mana nak download software photoshop. tak jumpa laa :(

    ReplyDelete
  2. http://warez-bb.org
    http://filehippo.com
    http://download.com

    Cuba la search tgk.. Skrg byk yg dh kena sekat.. So saya akan cuba dptkan tempat download yg menarik.. Ok

    Nak tutoril nanti sya ajar..

    ReplyDelete
  3. Sma.. Yg top adobe photoshop la.. Sya slalu guna adobe photoshop,lightroom, photoscape,picasa...

    ReplyDelete
  4. buatlah entry tutorial...boleh belajar...=D

    ReplyDelete
  5. thanks for the info. tapi even gee ade photoshop still tak reti nak gune. pandai GIMP ngan PHOTOSCAPE je... ^^

    ReplyDelete
  6. Ok.. Ada masa nanti pijut wat tutorial adobe photoshop.. Step by step ok..

    ReplyDelete
  7. dalam banyak2..
    photoshop dgn photoscape je tau..hahaha

    ReplyDelete
  8. prnh try dload photoshop tp xdpat.. hmmm.. skrg ni ad photoscape tp nk wt header xpas.. huuu~~~

    jemput singgah ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  9. Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion have a nice day...

    ReplyDelete

Followers

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...