30 April 2013

Isu terbaru dakwat kekal




Isu terbaru yang kian tersebar di laman facebook mengatakan bahawa dakwat kekal yang digunakan oleh SPR tidak kekal lama..blh hilang dengan basuh menggunakan sabun biasa.. aku xpasti sebab bukan jari aku..tp ramai yg kongsi pengalaman mereka dan juga gambar..sejauh mana kepastian terhadap dakwat kekal ini..mgkin SPR akan buat kenyataan dan sidang akhbar selepas ini..





Suasana Pejabat Ketika hampir PRU ke 13

Alhmdlh..tahun ni aku cukup umur untuk mengundi..dlu masa tahun 2008 xblh mengundi lagi..dok tlg berkempen ja..tp kali ni...ini kali la..hehe.. aku dah blh mengundi..semak di SPR aku mengundi xjauh dari rumah aku..rumah aku kat kedah..so kena la balik kedah..huhu..dari KL ke Kedah..hmmm...sapa la nak sponsor balik kedah ni..pi balik mao xmao 3ratus jugak la..huhu.. aku malas nak balik naik kereta..tp memikirkan isteri nak ikut..terpksa balik naik kereta..hehehe..istri punya pasal.. aku mengundi di Dun Bukit Selambau..

Minggu ni pejabat aku lenggang..xmcm hari2 biasa..parking pun xpenuh..tinggal anggota2 yg bertugas buat admin ja..yg lain smua dah kluar bertugas utk menjaga keamanan di kala PRU 13 dan terutamanya haari mengundi.. 2minggu dikhabarkan mereka di luar pejabat..dan bos aku diterbangkan ke sarawak..demi tugas jugak..hehehehe.. kursus pun ditangguhkan dlu beri laluan kepada anggota2 polis bertugas..
tadi masa di Surau sewaktu solat Zohor.. tgk di jari telunjuk kiri jemaah2 kat situ..semua ada calitan dakwat kekal..kaler unggu.. hilang fokus sebentar..huhu.. hari ni mereka membuang undi..

dan pagi tadi dpt khabar berita sedih dari Bukit Aman.. Supt. Hj Ghazali Bin Hj Daud, Supt Urusetia BAKA PDRM Bukit Aman terlibat dengan kemalangan jalan raya sewaktu pulang ke kampungnya, terengganu. hasil dari tu isteri dan dua org anaknya terkorban. dan 5org lagi anaknya cedera termasuk beliau... Al-Fatihah buat Isteri dan anak beliau..





25 April 2013

Cilok mencilok bersama kon

Dulu aku selalu layan video camni..masa tu mood nak ambik lesen B Full...jadi kena tgk la camna main2 kon ni.. sebab masa test JPJ nanti ada kona kon jugak.tp xla sehebat mcm dlm video ni... tgk senang ja kona2 kon ni..tgk mmg la senang..bila bawak baru tau..yg first motor 500cc keatas ni dia agak berat skit..kemudian kena main "clutch" lagi..jadi agak sukar la..tp hari2 training ok je..senyum ja sambil bawak..klu tak dlu mmg berkerut dahi..hehe..
tp kat Malaysia xdak lagi..xpernah lagi polis traffic malaysia buat pertndingan ni..setakat ni aku xpernah nampak lagi la..mgkin klu dia buat tertutup ka..itu tak tau la..hehe





yang ni paling terbaik...:-)
raja cilok...

22 April 2013

Kekejaman SYIAH LAKNATULLAH di Syria

Mohon saudara muslimin dan muslimat berdoa supaya umat Islam di Syria mendapat kebebasan dan kemenangan

Replika-replika unik dalam Suasana PRU ke 13



Tolahah Muda
JKKK Fans Club
Google
Media Jer! (MJ)
DPP Malaysia (official)

Followers

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...