08 April 2013

Jalan-Jalan sekitar KL :: bersama Isteri tercinta (^_____^)

Minggu lepas sabtu dan ahad istri aku dtg kl..hmm..jenuh la..nak bawak berjalan kat mana pun tak tau..ikut dan je la..ikut kemana kaki ni melangkah... sebelum2 ni gi jalan2 kat kl dengan kawan2 ja..tp kali ni dating dengan Isteri la plak...hehe.. lepas kawin ni..setiap minggu berjalan..hmmm..poket pun xberapa nak tebal dah ni...... maklumlah..mood baru lepas kawin..


kami jalan2 kat KLCC.. tinggal kereta kat pudu..naik komuter gi KLCC..best ooo..dah kawin jalan2 kat KL..blh la pegang2 tgn :p.........

Tp kat KLCC bukan ada apa sgt pun..saja berjalan..last2 kaki ni melangkah pi kat Petrosains..hehe.. pa lagi..masuk je la... Sorg 15 ringgit..:-) masa dianggarkan kat dalam tu 2jam atau 2jam stgh..


tgh try main ski ice..Simulator.. tp xberapa nak laju luncurnya sebab tak tunduk sgt mcm gmbar kat dinding tu..
 
Dinasor pun ada dlm tu.. Atikah tgh buat lukisan batik digital..haha..
kt KLCC - best jugak la..klu ada masa pi la..jalan2 mkn angin sambil tambah pengetahuan sains.. 

dalam nak balik blh plak sesat...huhu.. masa dtg ok ja..time nak balik mcm2 plak..sempat la jumpa 2 org sahabat lama.. tp bila jumpa kena perkenalkan isteri..nnti kata apa plak..hehe..sebab tu kawin kena hebahkan...:-)


Sebelum kawin dah janji dengan isteri nak blnja nasik arab..dlu masa bujang dlu..time pi ngn kawan2..istri tlpn jeles ja dia..hehe..dah kawin kena la bawak..huhu
RESTORAN HALF MOON -SERDANG
Lamb Mandy
Royal Chicken

Hari esoknya berjalan jugak.. tp xbyk yg sempat pi..antara tempat yg sempat pi..Masjid Negara..hehe..sebab singgah solat..:-)

lepas tu alang2 dah dekat ngn bukit aman..bawak la berjalan kat tugu negara..
  
upacara menurunkan bendera Malaysia

haha..tak perasan Suami dia snap gmbar..hehe..



kasut coklat..hehe..


4 comments:

  1. Assalamualaikum. bestnya jalan2 dengan isteri. hehehe. isteri manis betul. kirim salam ye :)

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam...hehe..alhmdlh..best jugak jln2 dgn Isteri..blh manja lebih2..maksudnya mcm2 blh buat..bebas la skit..sebab dah kawin..tp baru2 mmg la segan..rasa mcm janggal je..nanti saya sampaikan salam pada Isteri sya.. :-)

    ReplyDelete
  3. biasalah tu, nanti lama2 dah biasa dan tak segan dah. semoga hubungan kalian kekal hingga ke syurga. insyallah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Nak biasa tu la.. Kdg2 segan sgt2.

      Delete

Followers

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...