28 May 2014

Dari Lensa Pijut - Trip Cameron Highland - Pasar Malam Brinchang (^___^)

 dua2 xsabaq nak berjalan..sebab dah pakai cantik2...
 fateh macam marah kat abi je sebab lambat..hehe
 mak pun sama naik..hehehe..seronok abi bawak jln2..
mmg gila sekejap tgk strawberi byk camni..hehe..tp campur...huhu..ada manis ada masam..
fateh dah tido pun abi dok tawaf pasar mlm tak habis lagi,.
fatehah pun dah boring..layan ja ummi yg xcited tgk strawberi..pastu pening nak beli berapa byk..
yang ni aku nak beli kimcan goreng..jenis sayur yg dicelup tepung dan digoreng..sedap oooo
haruslah juga mencuba jagung manis cameron ni..sedap oooo..
 madu kat sini jual skali dgn sarang dia..xtry lagi pun..beli tp lupa nak makan...
 rasa nak mkn smua ja..hehehehehe...klu mkn sejuk2 mmg sedap..tambah plak dgn coklat..terbaik..
xcited bila dah balik chalet..tp kome berdua bukan leh mkn lagi...tgk je la strawberi tu..masa ni diorg dah start menangis..sebab dah pukul 10..time tido anak2..hehe..ummi dia makan pun xsempat feeling..mkn kelam kabut..:-)

1 comment:

  1. alaaa geram tgk si twins ni.. comel comel comel...

    ReplyDelete

Followers

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...