05 August 2015

Cenderahati Tadarus Alquran

Assalamualaikum..
Alhamdulillah..ramadan yg lepas ramai yg menyertai tadarus alquran...sbnrnya ramai lagi..tp yg nak maintain sampai penghujung ramadhan tu ja yg xberapa nak ramai..hehe..
Dgn itu.pihak surau berbesar hati nak bg sumbangan kerana mengimarahkan surau.. jd utk tahun ni pihak surau beli jubah sorg sepasang..

Mulanya aku dh risau sebab jubah skrg mao xmao seratus ke atas sepasang..kena 20 pasang dah dekat rm2000.. nasib baik ust nasri tau tempat borong jubah..
Lokasinya di AU2 TTdi Jaya..berdekatan dgn Kompleks SMS PDRM..kira pi kira mai..tokei setuju bg harga Rm60 utk 22 pasang jubah haramain ..kualiti kain Jenis Coat..agak tebal..tp sejuk kain dia..ada byk warna tp kitorg nak warna blue black dgn black shj..

Tokei dia Bangla.kawin dgn org malaysia... ada jugak kedai dkt dgn JLN Tar.. byk pilihan kt kedai tu ..kurta ada, baju raihan ada, jubah perempuan ada..kopiah, minyak wangi.. klu sapa2 nak beli borong blh dtg kedai tu..
Beli utk anak yatim ka, jubah tahfiz ka, asrama ka, cenderahati ka, jubah imam dan bilal ka.. blh tawar menawar..

No comments:

Post a Comment

Followers

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...