25 April 2013

Cilok mencilok bersama kon

Dulu aku selalu layan video camni..masa tu mood nak ambik lesen B Full...jadi kena tgk la camna main2 kon ni.. sebab masa test JPJ nanti ada kona kon jugak.tp xla sehebat mcm dlm video ni... tgk senang ja kona2 kon ni..tgk mmg la senang..bila bawak baru tau..yg first motor 500cc keatas ni dia agak berat skit..kemudian kena main "clutch" lagi..jadi agak sukar la..tp hari2 training ok je..senyum ja sambil bawak..klu tak dlu mmg berkerut dahi..hehe..
tp kat Malaysia xdak lagi..xpernah lagi polis traffic malaysia buat pertndingan ni..setakat ni aku xpernah nampak lagi la..mgkin klu dia buat tertutup ka..itu tak tau la..hehe





yang ni paling terbaik...:-)
raja cilok...

2 comments:

  1. Assalamualaikum pijut. ngeri main cilok2 gini. sheila tak berapa reti bawa motor. kahkahakah. tapi real best tengok video tu :)

    ReplyDelete
  2. wkslm..nampak mmg ngeri..sbnrnya kebaikan utk training kon2 ni..ada kegunaan dia..memudahkan kita mngawal kenderaan kita..sebab superbike ni berat..huhu..klu terbalik xlarat angkat sorg..

    ReplyDelete

Followers

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...